پنجشنبه 19 تیر سال 1399 admin
علت سوزش چشم هنگام خردکردن پیاز

سوزش و اشک ریزش چشم ها هنگام خرد کردن پیاز به علت وجود آنزیم آلیناز و آمینو اسید سولفوکساید موجود در سلول های پیاز می باشد. آمینو اسید سولفوکساید توسط آنزیم های پیاز به سولفینیک اسید تبدیل می شود، که بسیار ناپایدار بوده و فورا به گاز فرار گوگرد دی اکسید تبدیل می گردد. هنگامی که این گاز با آب درون چشم(اشک) H2O ترکیب می گردد تولید اسید سولفوریک ملایمی 2SO4 Hرا می کند که باعث سوزش و اشک ریزش می شود. با افزایش تولید اشک بدن سعی
می کند تا اسید سولفوریک را رقیق و از چشم ها بشوید.


آمار و فعالیت‌های انجمن
کاربران آنلاین: 118 (تعداد 0 عضو و 118 مهمان)
موضوع‌ها: 666 | نوشته‌ها: 707 | کاربران: 3

خوش‌آمد به جدیدترین عضو: manager