کلمه عبور خود را فراموش کرده ام
Skip Navigation Links
>>معاون وزیر کار: دچار کمبود کارگر شدیم
>>دلیل اشک چشم در زمستان چیست؟
>>مفهوم عدد آبه در عدسی عینک
>>عینک مخصوص آتش نشانی
>>برف‌کوری
>>هدف از ساخت عدسی های پروگرسیو
>>تاثیر عمل بینی بر چشم
>>کم خونی و تاری دید
>>نشانه‌های انحراف چشم چه زمانی آشکار می‌شوند؟
>> آلودگی هوا و سلامت چشم
>>مالیات پرداختی ۵۰ درصد اصناف و مشاغل «صفر» است
>>آلودگی هوا و سلامت چشم
>>اثر ويتامين E بر بينايي
>>کارگران ساعتی چقدر عیدی می گیرند؟
>>بیماری آب سیاه
پنجشنبه 19 تیر سال 1399 5.119.140.130
admin
مدیریت سایت
تاریخ عضویت: پنجشنبه 31 خرداد سال 1403
محل سکونت:
نوشته ها: 415
علت سوزش چشم هنگام خردکردن پیاز

سوزش و اشک ریزش چشم ها هنگام خرد کردن پیاز به علت وجود آنزیم آلیناز و آمینو اسید سولفوکساید موجود در سلول های پیاز می باشد. آمینو اسید سولفوکساید توسط آنزیم های پیاز به سولفینیک اسید تبدیل می شود، که بسیار ناپایدار بوده و فورا به گاز فرار گوگرد دی اکسید تبدیل می گردد. هنگامی که این گاز با آب درون چشم(اشک) H2O ترکیب می گردد تولید اسید سولفوریک ملایمی 2SO4 Hرا می کند که باعث سوزش و اشک ریزش می شود. با افزایش تولید اشک بدن سعی
می کند تا اسید سولفوریک را رقیق و از چشم ها بشوید.


 
 
 
 
 
فعاليت هاي در حال انجام در انجمن
 کاربران حاضر در سایت: 3 (تعداد 0 عضو و 3 مهمان)
 آمار و ارقام سایت انجمن  گروه اپتیک
موضوع ها:629, نوشته ها:670, مقالات:1, اخبار:14,  کاربران:3, کل بازدیدها:1033773
به جدید ترین عضو انجمن,managerخوش آمد میگوییم.

کلیه حقوق این سایت برای گروه نرم افزاری مبتکر محفوظ می باشد.