کلمه عبور خود را فراموش کرده ام
Skip Navigation Links
>>مفهوم پاشش در عدسي هاي اپتيكي
>>ناهمسانگردی اپتیکی (اپتیک محیط های ناهمسانگرد)
>>اگر زیاد با کامپیوتر کار می کنید،ضد آفتاب بزنید
>>سینوزیت و عوارض چشمی
>>عینک ها ايمني شيشه گري
>>۹ مشکل چشمی که نباید نادیده بگیريد
>> استاندارد فاصله دید تا تلویزیون با توجه به ابعاد صفحه
>>آيا ميدانيد اگر صبح ها صورت خود را با آب خنک بشویید !
>> علائم چشم شما ممکن است چه معانی داشته باشند
>>روش درست تمیز کردن چشم
>>بیماری‌های چشم
>>مدت زمان مناسب جهت تعویض عینک آفتابی
>>آیا لامپ اشعه ماوراء بنفش می‌تواند کروناویروس جدید را بکشد؟
>>💢خواص گوجه فرنگی در سلامت چشم ها💢
>>واکسنی که از طریق بینی علیه COVID-١٩ استفاده می شود
پنجشنبه 19 تیر سال 1399 5.119.140.130
admin
مدیریت سایت
تاریخ عضویت: سه شنبه 3 بهمن سال 1396
محل سکونت:
نوشته ها: 310
علت سوزش چشم هنگام خردکردن پیاز

سوزش و اشک ریزش چشم ها هنگام خرد کردن پیاز به علت وجود آنزیم آلیناز و آمینو اسید سولفوکساید موجود در سلول های پیاز می باشد. آمینو اسید سولفوکساید توسط آنزیم های پیاز به سولفینیک اسید تبدیل می شود، که بسیار ناپایدار بوده و فورا به گاز فرار گوگرد دی اکسید تبدیل می گردد. هنگامی که این گاز با آب درون چشم(اشک) H2O ترکیب می گردد تولید اسید سولفوریک ملایمی 2SO4 Hرا می کند که باعث سوزش و اشک ریزش می شود. با افزایش تولید اشک بدن سعی
می کند تا اسید سولفوریک را رقیق و از چشم ها بشوید.


 
 
 
 
 
فعاليت هاي در حال انجام در انجمن
 کاربران حاضر در سایت: 3 (تعداد 0 عضو و 3 مهمان)
 آمار و ارقام سایت انجمن  گروه اپتیک
موضوع ها:516, نوشته ها:557, مقالات:1, اخبار:14,  کاربران:2, کل بازدیدها:549031
به جدید ترین عضو انجمن,adminخوش آمد میگوییم.

کلیه حقوق این سایت برای گروه نرم افزاری مبتکر محفوظ می باشد.