کلمه عبور خود را فراموش کرده ام
Skip Navigation Links
>>پرینتر سه بعدی با قابلیت تغییر رنگ اجسام پس از ساخت
>>عينكي که رانندگان خواب‌آلود را بیدار می‌كند
>>چگونه از چشم‌ها در برابر «کرونا» محافظت کنیم؟
>>مرحوم استاد علی اصغر خدادوست، پدر چشم‌پزشکی نوین ایران مردی که 20هزار بینایی را نجـات داد
>>مانیتوری که شکل نشستن شما را اصلاح میکند
>>علت سوزش چشم هنگام خردکردن پیاز
>>نور خورشيد در نبرد با كوويد١٩
>>اگر با گوشی زیاد کارمی کنید لوبیا قرمز بخورید
>>ماسک مخصوص عینکی ها
>>روش‌های کنترل سردردهای ایام روزه داری
>>آسيب هاي چشمي محلول هاي ضد عفوني كننده
>>آیا می‌دانید فاصله استاندارد فرد از تلویزیون بر حسب بزرگی صفحه آن چقدر است ؟!
>>بازگشت شماره چشم بعد از عملهای جراحی لیزری، معمولا در افرادی رخ می دهد که در سنین پایینتری مورد عمل قرار گرفته اند.
>>بحران شیوع ویروس کرونا؛ و روزه داري
>>نگهداری حیوانات در منزل آلرژی چشمی را دو چندان می کند
پنجشنبه 19 تیر سال 1399 5.119.140.130
admin
مدیریت سایت
تاریخ عضویت: سه شنبه 3 بهمن سال 1396
محل سکونت:
نوشته ها: 284
علت سوزش چشم هنگام خردکردن پیاز

سوزش و اشک ریزش چشم ها هنگام خرد کردن پیاز به علت وجود آنزیم آلیناز و آمینو اسید سولفوکساید موجود در سلول های پیاز می باشد. آمینو اسید سولفوکساید توسط آنزیم های پیاز به سولفینیک اسید تبدیل می شود، که بسیار ناپایدار بوده و فورا به گاز فرار گوگرد دی اکسید تبدیل می گردد. هنگامی که این گاز با آب درون چشم(اشک) H2O ترکیب می گردد تولید اسید سولفوریک ملایمی 2SO4 Hرا می کند که باعث سوزش و اشک ریزش می شود. با افزایش تولید اشک بدن سعی
می کند تا اسید سولفوریک را رقیق و از چشم ها بشوید.


 
 
 
 
 
فعاليت هاي در حال انجام در انجمن
 کاربران حاضر در سایت: 3 (تعداد 0 عضو و 3 مهمان)
 آمار و ارقام سایت انجمن  گروه اپتیک
موضوع ها:490, نوشته ها:531, مقالات:1, اخبار:14,  کاربران:2, کل بازدیدها:414274
به جدید ترین عضو انجمن,adminخوش آمد میگوییم.

کلیه حقوق این سایت برای گروه نرم افزاری مبتکر محفوظ می باشد.